Über die FirmaIRODÁNK
Az AKTÍV INGATLANIRODA 1995-ben alakult és nyitott irodát Balatonfüred legfrekventáltabb helyén, - a 71-es főút mentén - a város központjában. Dinamikusan fejlődő családi vállalkozásunk meghatározó szerepet tölt be a környék ingatlanpiacán.
Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson ügyfeleink számára akár ingatlan eladásról, vásárlásról, bérleményről, vagy befektetésről legyen szó.
Irodánk Balatonfüred és vonzáskörzete eladó és kiadó ingatlanait forgalmazza. Naprakész kínálatunkban egyaránt szerepelnek panorámás ingatlanok, családi házak, nyaralók, belterületi és külterületi telkek, pince présházak, üzleti ingatlanok.
A folyamatosan felmerülő igények alapján irodánk kibővítette tevékenységi körét, így ingatlanok karbantartásában és az ingatlanokkal kapcsolatos szakmunkák ellátásában is ügyfeleink rendelkezésére állunk képzett és gyakorlott szakemberek közvetítésével.
A jelen kor igényeit figyelembe véve fontosnak tartjuk a minél szélesebb csatornákon való aktív részvételt, így az online és az offline marketing eszközeit felhasználva igyekszünk felfogásunknak eleget tenni, vagyis precízen és rugalmasan végezni tevékenységünket, ezáltal bizalmat építeni jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel.
Tevékenységünket külföldi és magyar partnerirodákkal együttműködve kívánunk széles körű, professzionális segítséget nyújtani ügyfeleinknek.
Társaságunk tagja a Magyar Ingatlan Klub mintegy 300 ingatlanirodát magába foglaló szervezetének.
Több mint 20 éves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, németül és angolul beszélő munkatársaink magas színvonalú szakmai munkát végezve akár a hétvégén is szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére!


AKTÍV INGATLANIRODA
Precizitás | Rugalmasság | Bizalom